Maggy V TIL SALGS

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Fri 1 Jan 2010 14:22
Vi kjøpte Maggy V i oktober 2008, for å gjennomføre vår drøm om å seile langtur. I mai legger vi bauen hjemover, og skuta ut for salg! Maggy V blir en uforholdsmessig kostbar båt å eie hjemme i Norge for vårt behov, vi selger derfor hele eller halve båten. Vi er fleksible med hensyn til overtagelsessted, enten i Karibien, Europa eller Norge. Kanskje det er noen med langturdrømmer der hjemme som ikke har lyst å krysse Atlanteren? Kanskje det er noen som ønsker å være deleier i en båt og ha den noen år i syd-Europa eller Middelhavet? Vi er foreløpig veldig fleksible. Det finnes endel informasjon om båten på websidene våre (www.svellingen.net), ellers ta gjerne kontakt for å diskutere løsninger! Prisantydning for båten er 1.100.000 NOK.