Nå er vi klare til Biscaya!!

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sat 12 Sep 2009 14:18

Hei hei!

Oppholdet her på Guernsey ble litt lenger enn planlagt. Vinden har ult rundt ørene på oss, og vi har vært litt i tvil om avreise. Men, nå er vi klare og drar mot sol og varme! Det er meldt bra med vind i starten, men pga retning og lite sjø beveger vi oss ut og gleder oss til å seile ”nedoverbakke” for en gangs skyld. Tom og Einar tygger ivrig på sjøsyketabletter…. Håper de holder det de lover..

Dagene her på Guernsey har gått med til shopping, cafeer, skole, relaxing med mer. trivelig sted med alle fasiliteter.

Ikke regn med å høre mye fra oss på ca 4 dager. Kanskje får vi sendt en liten oppdatering under veis, men det blir litt væravhengig. Turen skal jo nytes også, hvis forholdene ligger til rette… er dere imidlertid i tvil om vårt velbefinnende, er det jo bare å ringe oss på satellitt telefonenJ.

 

Enn så lengeJ

Havseilerene