God Påske:-)

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sun 4 Apr 2010 02:36
Mens dere der hjemme nyter siste rest av hvite ski spor, nyter vi siste rest av de fantastiske og hvite strendene her. Nina, Einar og Christine setter landbein på Gardermoen allerede 28. april kl 12.20. Det gir oss drøye 3 uker igjen til å nyte paradis, vaske og bunne båt og pakke oss ut. Det er veldig rart å tenke på at året nesten er omme, og vi snart er hjemme igjen. Tiden går ganske fort her nå...
De siste dagne har vi vært i White Bay på Jost Van Dyke. Det er en grunn bukt med hvit sandbunn og 2 nydelige "små" strender. Skilpadder svømmer fredelig rundt båtene, og på hver sin strand finner du Soggy Dollar Bar og Ivans stressless Cafe. Vi trivdes veldig godt rundt den siste. Her var det fredelig, og kundene kunne benytte både solstoler og hengekøye mens de nyter en karibisk spesialitet. Med rom i. Det er desverre flere båter som vet at dette er et fint sted, og med påskeferie ble det ganske fullt i bukta.
Noen bilder fra White Bay.
 
 
 
 
Vi møtte Odin igjen, og det var stor gjesnsynsglede. Her er Einar og Anna Luna i farta.
 
Vi har vært på flere fine steder her på BVI. Både Peter Island og Norman Island kan anbefales, og Cane Garden Bay er også en fin bukt. Her på Peter Island: Maggy ligger lengst bort.
 
 
 
Det var fullt av fiske yngel rundt båten, og da kommer det gjerne flere gjester etter...
 
 
 
Ungene disker opp med middag:-)
 
 
Maggy skolen har ikke tatt påskeferie, så her jobbes det i dyp konsentrasjon
 
Ha det riktig bra så lenge! Sees snart:-)