Godt over halvveis!

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Tue 29 Sep 2009 09:14
Ja, da har vi bare ca 150 nm igjen av ca 500. Her er kongeblått hav på alle kanter, som holder en oppløftende temperatur på 22 grader. Vi har ikke badet enda, men det er nok ikke lenge til vi er uti nå! Været er stort sett overskyet, og vi ligger og slører med bølger og vind inn fra siden. Det gir ganske bra fart, men byr på noen frustrasjoner i forbindelse med alle gjøremål. Matlaging og oppvask må planlegges nøye ettersom ingenting kan plasseres trygt noe sted. Tallerkenene kom seilende ned i kummen før glassene var ferdige, pizzaen gikk rett i dørken osv. Selv må vi holde oss fast hvor enn vi går ettersom vi lett bir slengt litt hit og dit. Jommen er det gøy upå havet:-). Vi har det bra alle 4, men det skal bli veeeldig deilig å komme på stranden i Porto Santo nå!