Biff med bernaise

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sun 6 Dec 2009 12:23
Posisjon N14:56.7 W53:13.0
 
I går ble en blandet dag, med rolig vind og spinnaker på formiddagen. Pannekaker med blåbærsyltetøy og spinnakernedtaking til lunsj. Indrefilet med fløtegratinerte poteter og hjemmelaget bernaise til middag. Squals og vindøkning til kvelds. I natt har vi seilt sakte, med trygg seilføring.
 
Som der skjønner, har vi det ikke dårlig i matveien, selv om det er to uker siden vi sist var på supermarkedet! Igår gjorde Torgrim en stor insats med potetene og sausen, mens Christine toppet det hele med perfekt stekt indrefilet. Nydelig mat! Vi synes nesten litt synd på den svenske båten som snarte er fremme, men planla å leve på Real Turmat hele veien...
 
Ellers er det ikke så mye annet å melde enn at vi har det bra alle sammen, vi har gode værmeldinger forran oss. Vi har nok mat og vann. Vi blir bare sjøsyke hvis vi må gjøre noe vi virkelig ikke har lyst til, som oppvask eller skolearbeid.
 
Vi regner med å være på St Lucia i løpet av den 9. desember, forhåpentligvis tidlig på morgenen.
 
Stay tuned...
 
 
Hilsen Tom