Heldigvis har vi ikke dårlig tid

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Thu 13 Aug 2009 12:55

Heisann, vi har ikke kommet lenger siden sist. Dagene flyr unna selv uten seiling. Hva vi gjør? Litt av hvert! Cuxhaven er nok ikke et sted jeg vil anbefale som feriemål, men vi har det meste innen kort avstand. Nå skal vi snart sykle av gårde for å spise is. Christine har hatt jevnlige kvalmebølger, men ser ut til å få normal matlyst igjen nåJ, så nå må det fylles på litt ekstra karbohydrater! Turen videre er ennå litt uviss. Været er ganske ustabilt, og her er også tidevann å ta hensyn til. Planen er å seile i ettermiddag i retning Amsterdam eller Imuiiden. Det høres ut til å være en fin tur på kanaler og innsjøer til Amsterdam, men vi begynner også å bli  litt utålmodige etter sydligere breddegrader. Til syvende og sist er det nok forholdene rundt som avgjør hvor ferden går. Vi skal ut og prate litt med lokale på brygga etterpå for å få noen tips. Ungene blir her gjerne en uke til. Så lenge de kan bli med å sykle rundt er de mer enn fornøyd. Så heldigvis er ikke de rastløse og utålmodige.

Christine har ikke fått helt taket på dette med komprimering av bilder med mer, og trenger litt opplæring. Derfor glimrer de med sitt fravær nok en gang.

Over og ut for nåJ