Fortsatt her

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sun 29 Nov 2009 11:39
God dag god dag
Her er lite nytt å meddele. Vi vugger oss rolig fremover for øyeblikket, etter nok en natt med mye fart. Vinden økte opp mot 13 m/s, og Maggy flyr formelig gjennom vannet. Utrolig gøy!! Seilene står som før, har knapt rørt dem de siste dagene. Det ser ut til at vi vil få litt mindre vind fremover, og da får vi se om vi blir nødt til å gjøre noe igjen.
I skrivende stund sitter Torgrim og leser for ungene i Rampete Robin, Tom styrer skuta (etter først å ha lest litt i Rampete Robin for ungene), og jeg blogger,- igjen:-). Er veldig trett ettersom jeg er på 2. døgnet uten noe særlig søvn. Får håpe det blir bedre i natt med litt kjemisk hjelp.
Det har blitt varmere i luften, og i dag er det overskyet. Båten er tørr og fin, og vi har plenty av alt. Har fortsatt kjøtt som er frossent. Det meste har gått langt bedre enn forventet, så nå gjenstår det bare å se hva resten av ferden bringer. Vi har tross alt nesten 1600 nm igjen...
Svoosj svoosjjjjjjj fra MaggyV gjengen