Dag 2, nå er "føret" bedre:-)

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Tue 24 Nov 2009 12:47
Hei igjen, ivrige blogg lesere!
Nå ruller vi rolig avgårde i ca 6 knop. (Skal gjøre noe med det når jeg er ferdig her...) Vi har spridd forseil, og fortsatt 2 rev i storen. Solen skinner, vi har alle sovet litt i natt, fortsatt 2 i kockpit. Mor fikk litt hjelp med innsovning, og sov i hele 3 timer! Sov heldigvis litt mer senere. Ungene sover godt, og pusler rundt med litt av hvert. Vi klekker ut litt skolearbeid nå ganske snart, så de får litt å bryne seg på. Ellers får de ikke adventskalender i år, men atlanterhavskalender. Og det er selvsagt populært!
Er veldig fornøyd med løsningen om å gjøre om kjølen til frys, og svalen til kjøl. Måtte legge varm cola på kjøttdeigen i går for å tine den...  Og alt i svalkummen er kaldt:-). Så enn så lenge, er ingen på slankekur. Her er god mat i massevis.
Skippern er fortsatt uggen, og vi håper det snart gir seg.
Torgrim hilser til alle der hjemme, spesielt til Johanne og sier far har det bra. Han sitter for øyeblikket og soler seg og skravler med kaffekoppen i hånden.
mer om livet ombord kommer etterhvert:-)
Christine:-)