Martinique, St Anne

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Mon 25 Jan 2010 14:28
Nå ligger vi utenfor St. Anne som er et lite sted rett utenfor Le Marin, syd på Martinique. Selve stedet er ikke et "must" å se, men det er trivelig her, og vi får det vi trenger. Her er lite supermarked, ferske baguetter mm, marked og div klesbutikker med endel fint i. Og god is!!! Her har vi hatt noen late dager med skole og bading på sandstranden som ligger en svømmetur unna. 2  dager  har vi gått tur til flere andre strender som ligger på rad og rekke bortover langs kysten, bundet sammen av flotte skogsstier. Etter ca 6 km på stier og strender, ligger Anes des Sallines som er en av øyas beste strender. På veien dit har vi badet på flere andre som egentlig er vel så fine og mindre besøkt, men vi hadde nå bestemt oss for å gå til den største. Turen anbefales! Det er godt å få beveget seg litt, og en fin måte å få sett seg rundt på. Ungene koser seg også, selv om deler av turen benyttes til pugging av gangetabeller og litt annet som kan relateres til skole. Å pugge 7 og 8 gangen går som en lek i slike omgivelser! Med andre ord har vi det veldig bra om dagen!
De store supermarkedene i Marin var forresten en skuffelse. De har absolutt det som trengs, men en stor åpenbaring var det ikke, og Euro'n er dyr.  Vi har ligget her en stund nå, og regner med å flytte oss videre i morgen etter en ny runde med innkjøp og fylling av vann. Vi får se:-) Planen er i så fall å legge oss utenfor en av badevikene ved Fort de France.