Anholt

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Mon 3 Aug 2009 21:01

Etter lang seilas i går med mye sjø og dertil hørende problemer, holdt vi oss i ro i dag. Anholt er en veldig hyggelig liten øy, med noen få hundre fastboende, og en del hytter og båtturisme. Vi spaserte langs  Kjærlighedsstien inn til ”sentrum” for å handle litt, og gikk veien tilbake til havnen. Kjempefin tur på ca 7 km. Ungene var i storform og jogget foran oss på stien nesten hele veien til. Litt senere på dagen ble det bading og leking på stranden.(og mekking) Øya minner om en liten karibisk øy med fantastisk fine sandstrender. Har man drømt seg bort en stund, våkner man imidlertid når man er på vei uti, ettersom temperaturen neppe er over 18 graderJ. I tillegg er vi fortsatt litt forfulgt av skyer og kortere regnbyger. Håper ikke de har tenkt å bli med hele veien… Men: øya er et kjempefint feriemål! Og ideelt for barn med fine sandstrender rundt det heleJ. Båtlivet har virkelig sin sjarm! Har sett mange fine steder bare på disse få dagene.

I morgen skal vi tidlig opp for nok en lang dagseilas. Vi håper å gjøre unna noen mil, slik at vi kan komme til Kiel Onsdag eller Torsdag. Hvor langt vi kommer avhenger litt av vindforholdene. Håper å finne en naturhavn.

Mange hilsen fra alle 4!