LOGG 26.11.09 kl 1440 UTC

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Thu 26 Nov 2009 14:00
Posisjon N23:02.4 W25:42.9
 
Atlanterhavet. I dag sol, 25C i vannet, 8-9 m/s og 7-8 kn med vestlig kurs, 270 grader. Vinden har løyet. Skulle gjerne hatt litt mer fart, men det går ufortrødent fremover. Maggy V er en traust og herlig skute. Et rev i storseilet, spridd genoa med bom. Slik har det vært de siste par døgnene. Mannskapet Svellingen tar en vask til hyl og spektakkel på akterplattformen. Jeg har blitt satt til å skrive blogg.
 
Natten gikk greit for seg. Noe sjø som gjør at man må jobbe litt med roret for å holde kursen. Ellers en svært behagelig seilas, etter en noe rufsete start. Jeg er da den utrolig heldige som har fått lov til å være mannskap på turen over.  Følelsen av å krysse et verdenshav er helt spesiell.  Stjernehimmelen vi opplever om natten ville gjort  at en viss astroforsker på Blindern hadde gått totalt bananas.
 
Livet ombord har begynt å justere seg til tilværelsen. Fortsatt har Christine planlagt de reneste gourmetmiddagene. Utrolig for en kar som meg som er vant til et feltsvinliv til sjøs.
 
Jeg må forlate dere og heller komme tilbake senere. Min slot på badeplattformen har kommet. Spennende å se hvordan kroppen reagerer på såpe og håret på shampoo. Snakkes.
 
Jeg hilser til alle i famile, venner og på jobb. Vi er godt i gang.
Resten av familien kommer nå ned og lukter godt, hele gjengen. De hilser til alle lesere.
 
Mvh
Torgrim (crew)