8. dag mot Irland, Land i sikte

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sun 6 Jun 2010 11:29
Position 52:07N 06:20W
 
Irland I sikte kl 0825
 
Etterhvert som skyene trekker seg tilbakerser vi mer og mer konturene til mange små øyer og land. Knut var den først som ropte ut 'LAND'!
 
Etter mange manag mange timer under motor fikk vi endelig tilbake vinen igår kveld og dag 9 begynte med å skru av motoren og ønske velkommen tilbake lyden av skoget som går shvush-shvush gjennom vannet.
 
Med land i sikte nå er det bare 20 nm til waypoint vi har brukt siden vi dro fra Horta og derfra 70 nm opp til Dublin. Dagen begynner med Banana Pancakes- så mye rock and roll det er idag så er det bra jeg laget pannekakerør igårkveld. Jeg er ikke sikker jeg ville ha orket det under dagens forhold. Men å avslutte under seil er jo herlig. Det er en måned idag siden Maggy dro fra St. Martin.  Solen kommer fram i skrivende stund. Yippee....
 
/Karen