Museholm i Storebelt

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Tue 4 Aug 2009 19:56

Posisjon: 55:28.8N 11:04.9E

 

Hei å hå!!!

I dag spiste vi frokost kl 07.15, og vi var ute av havnen før 8.00. Snakk om ferietilværelse!! Ute på det åpne hav var det hverken vind eller bølger, og ganske kjapt forsvant regnet også. Autopiloten gjorde jobben sin, og vi tok nesten resten av vårpussen innimellom litt slaraffenliv, dusjing, matlaging, høytlesing, filmvisning mmm. En meget rolig og bedagelig dag, og deilig rolig ble det da vi kunne seile litt og stenge motordurenJ. Tror Tom har miskalkulert diselforbruket litt, eller så regner måleren vår feil, for nå er vi nesten 50 l mindre enn i dag tidlig. Uansett, nå er vi i storebelt og ligger for anker i en liten vik til en knøttliten holme kalt Musholmen. I morgen håper jeg skipperen tar oss trygt videre i gryotta mens vi andre kan dorme litt tilJ. Vi får se an været… håper neste blogg kommer med god dekning fra KielJ

Stay tuned…