Værfaste på Gullholmen

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Thu 30 Jul 2009 21:35

God kveld venner!

Jeg skal ikke beskrive mine følelser for det norske sommerværet akkurat nå, ettersom slike ord ikke egner seg på trykk. I skrivende stund har vi 9 fendere på babord side og opp mot 20 m/s vindstyrke rett inn i siden. (og ja, vi ligger selvsagt longside ytterst..) Båten ligger (u)stabilt med min 10 gr. krengning, og flere staute karer har kommet til unnsetning for å hjelpe til med å dytte i fra for å stappe stadig flere fendere imellom. (Takk til dere!) Jommen er det gøy med båtJ

Når dette er sagt, har vi da hatt en hyggelig dag likevel. Litt slaraffenliv på formiddagen før vi gikk oss en liten tur. Etter 10 min kom selvfølgelig regnet, så innen vi var tilbake på båten kunne jeg tømme vannet ut fra joggeskoene og vri opp buksen min. Litt senere på dagen, etter regnbygen,  gikk vi til en fin lekeplass der ungene koste seg lenge sammen med ”nabo” barna fra Najaden. Inne på øya var ikke vinden like merkbar. Mor løp en liten tur, og skravlet en god stund, før det var på tide å trekke inn igjen. God mat, litt dessert og flere leseøkter for ungene i ”Doktor Proktors Prompepulver” og ”Rampete Robin” gjorde at tilværelsen inne ikke er merkbart forandret pga været. Nå gjenstår det bare å se hvor godt rederne av denne båten sover i natt…

Bilder kommer etter hvertJ