Gullholmen

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Thu 30 Jul 2009 08:50

Posisjon: 58:10.585N 11:24.240E

 

Hei hei alle sammenJ

Sotkanalen.jpgI går hadde vi en fin tur fra Fjällbacka til Gullholmen. Første delen av turen gikk vi for motor ettersom vinden kom fra dit vi skulle, og vi skulle gjennom mange trange sund og kanaler. Kjempefin tur gjennom Hamburgsund og Sootkanalen. Etter Sootkanalen heiste vi seil og krysset et bra stykke før vi tilslutt motret inn til Gullholmen. Einar synes det er kjempegøy å ”skråseile” nå, så han var i sitt ess ved siden av styrdamen. Nina- snorkfrøken la seg i dørken med pledd over og mediterte store deler av turen. Også hun fornøyd etter endt seilas.

Vel i havn ble det servert utsøkt mat med siste Tovset-biff, og ovnsstekte poteter. Knorr og Toro har virkelig en genial greie med å røre ut litt pulver i melk,- og så vips,- god sausJ Vi hadde ikke før tygget i oss siste bit før en Najad kom glidende inn ved siden oss. Om bord er Toms x-kollega fra Smart m familie. Så istedenfor å blogge i går kveld, drakk vi litt vin mens ungene spilte Ludo og alle koste segJ

Pga værmeldinger fra flere hold, ser det ut til at vi blir her til LørdagL Regner med at dagene går med til litt vasking, stuing og turer. Det skal visst være veldig fint her.  Nå serveres det pannekaker til frokost, og jeg er sulten…. Ha det fint alle dere der hjemme!!