Snart tomt for Cola...

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Mon 7 Dec 2009 18:12
Posisjon N14:02 W56:46
 
Imorgen er siste dag på Atlanteren, og det er bra, for nå er det bare 4 cola bokser igjen!
 
I natt hadde vi squall etter squall inn over hekken. Vi seilte med to rev i storseilet, og tok fokka opp og ned etterhvert som de svarte skyene kom og gikk. I dag har det vært skrotete grov sjø, og litt ubehagelig seilas, håper det roer seg litt nå til kvelden. Vi har gjort bra fart idag, og ligger an til å nå vårt waypoint på nordvest hjørnet av St Lucia innen 04:00 UTC natt til onsdag. Deretter er det ca 3 nautiske mil ned til Rodney Bay, hvor mållinjen ligger. Forhåpentligvis får vi plass inne i havna, for alle ankerne våre ligger stuet godt ned i bunnen av "boden", for å få et lavt tyngdepunkt. Fenderne mangler forresten luft, og fortøyningstauene er det ingen som husker hvor er, men vi finner nok ut av dette i løpet av morgendagen!
 
Mannskapet begynner å bli slitne. Etter et par netter med lite hvile, er ikke det så rart. Håper siste natten nå blir litt roligere:-) Vi gleder oss til å komme i havn!
 
Ellers ikke mye nytt å melde fra Atlanterhavet.
 
/Kapteinen