Godt Nyttår!

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Wed 30 Dec 2009 17:53
Posisjon: 12:38.5N 61:21.3W
 
ØNSKER DERE ALLE ET GODT NYTT ÅR! Vi blir i Salt Whistle Bay med fere båter og skal kose oss på restaurant for anledningen. Både Marius og Anna Luna har bursdag, så vi har litt å feire. Er en snartur på Union Island for å handle litt, og her er ikke stort utvalg! Men, vi skal vel greie oss noen dager til til vi skal nordover. Her er noen få bilder fra paradis!
 
Prøver  å legge ved noen bilder som viser litt av hva vi opplever her.
 
Vel fremme i Rodney Bay var det deilig med litt strand liv. Torgrim viser ungene hvordan en sandborg skal lages.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På tur med bil og guide på St. Lucia. Her i Soufriere med vulkansk aktivitet i bakgrunnen.
I Soufriere har vi to høye fjelltopper. Vi ville opp på den minste.... Vi lå på svai nede til venstre
 
På toppen av Small Piton:-)
 
 
På stranden i Salt Whistle Bay. Her blir det nyttårsfeiring med Odin og Amoress, og mulig enda flere. Da blir det mange barn, og det er hyggelig!! Fam. Bjørn bor på hotell der noen dager fra i dag. Ikke verst strand, eller?