Svineinfluensa?

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Sun 2 Aug 2009 17:32

Har vi fått svineinfluensaen om bord?

 

På veg fra Gøteborg til Anholt i Danmark, ble plutselig Einar veldig kvalm. Nina ble dårlig litt etterpå, og etter noen timer begynte også far å føle seg litt uvel i magen. Einar har kastet opp to ganger. Nå, utover kvelden har vi heldigvis blitt litt bedre. Vi håper ikke det er noe alvorlig, i hvert fall ikke svineinfluensa.

 

For øvrig hadde vi en fin seilas fra Gøteborg i dag. For å få litt ut av dagen, stod Tom opp klokken 05:00 og startet utseiling fra Gøteborg. Ved 7-tiden var vi ute i åpent vann, og en frisk seilas lå foran oss. Vi seilte stort sett mellom 7 og 8 knopp, nesten hele veien til Anholt. Det var egentlig meningen å seile videre til Grenå, men kursen var lagt via Anholt, for å kunne gå i land her, hvis været eller mannskapet tilsa det. Det var godt å komme i havn, ved 15 tiden, etter en 10 timers seilas. Kattegat, med sitt grunne farvann var ikke et veldig trivelig sted i dag. Maggy V var i storform i dag. Etter å ha trimmet riggen litt i går, og oppdaget hvordan vår eminente Autoprop skal stoppes ved seiling, satte skuta i dag vesentlig mer fart enn tidligere. Det var en god følelse å endelig legge bak seg et realt antall mil på en dag. Vi håper på flatere vann, og kanskje et lite hakk mindre vind i morgen ;-) ellers kanskje vi venter til tirsdag med å seile videre mot Kiel.

 

Stay tuned