Puerto Rico

Familien Svellingen på Seiltur
Tom og Christine Svellingen
Wed 21 Oct 2009 20:49
Hei alle blogg lesere!

Vi har hatt litt problemer med internett tilgang, derfor litt dårlig med oppdatering av bloggen. Alt ligger klart på PCen, og kommer på nett, så snart vi har skikkelig tilgang. Denne kortversjonen kommer fra mobilen.

Vi er på Gran Kanaria og har det bra. Vi forbereder å ta båten på land, for å bunne og fikse roret og en lekkasje i propellakslingen. Det er også nok av andre forberedelser til Atlanter kryssingen. Vi har hatt store problemer med septiktank, Først var den tett, nå er den lekk. Mange bittesmå hull har korrodert seg gjennom, tydeligvis litt dårlig sveisejobb, æsj...

Ellers koser vi oss i det fantastiske klimaet. Odd og Jorunn er også på øya, koselig å endelig treffe familie.

Stay tuned