Porto Santo

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Sun 4 Aug 2013 11:01
33:03.71N16:18.94W
Ble visst litt full fart i går, men nå er posisjonen også kommet med.
Vi hadde som sagt en praktfull seilas, både værmessig og ellers. Lite liv å se, men vi hadde da en og annen fugl som besøkte oss og også delfiner, selv om de var på snarvisitt. Et nydelig synkronhopp kunne de alikevel vise oss (de var fire stykker sammen), før de forsvant like fort som de kom.
Her er det en kraftig østavind som rår og vi ligger vi i marinaen. Det var mye salt som skulle vaskes av båten etter 3 døgn i havet og nordavindsværet.
Nå skal vi se om det blir bading på standen vår, Øystein. Kapteinen avventer...Det må bli minst 24gr før han lauger seg.

Guess I was in a hurry yesterday and forgot the position.
As mention before, we had a wonderful sailing across from the Azores, but we thought there was very little life to see in the sea. Anyway, we had some dolphins visiting us and four of them showed us a perfect syncronic jump, before they all left, as quickly as they appeared.
We have an easterly wind, blowing quite hard and we are laying in the marina. A lot of salt to clean after so many hours in the Atlantic with northerly wind and waves.
Anyway, we must see if we can swim in the turquise water here in Porto Santo. The beach is just outside the marina, but the Captain needs at least 24+C before he can be tempted, so it must be the Admiral's duty to do so, regardless temp.