Fortsatt Madeira

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Thu 23 Jun 2011 12:20

Maderia, en herlig øy, som vi fortsatt oppholder oss på. Været er blitt betraktelig bedre og herlige sommertemperaturer, spesielt på dagtid. Blomster og trær står i sitt skjønneste flor og det er rene botniske hager hvor enn vi går. Turene våre prøver vi da også å variere og det er lett å finne stier og bratte stup; det er bare å velge.

Juni er festivaltid her på Maderia.  Det er alltid en liten by som feirer ett eller annet, med folkedans, musikk, klovner og andre utkledde skapninger. Det er lagt mye vekt på kultur, som er å finne i alle former, fra høykultur til grasrot kultur. Litt for enhver smak.

Vi skal i helga leie bil, slik at vi får med oss et par småby festivaler, før vi avslutter i Funchal, med det siste fyrverkeriet. Denne lørdagen er det Portugal og det sies at det er det beste…….

God helg til alle våre venner fra Marit og John