Dinner Kay Marina

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Fri 19 Apr 2013 21:54

Da har vi flytta oss noen få nautiske mil til en litt billigere marina. Usd 134 mot 192 i den andre. Fortsatt dyrt, men lite å gjøre med.

Siden vi ikke har kartplotter og ikke kart hadde vi med en som jobba med generatoren som kjentmann. Det gikk nesten bra, vi berørte grunnen i jørma men kom greit i gjennom og til litt jupere vann. Her det grunt overalt, sumpland. Litt triveligere plass dette. Litt mer "landlig" en midt i byens mest fasjonable strøk med 30 etg. hus for fiffen, store leiligheter.

Status idag er at det ikke er feil på autopiloten, men sansynlig vis er det GPS'n. Når den ble kobla fra så virka autopiloten (heldigvis) Det er billigere med en ny autopilot eller en større reparasjon på autopiloten. Har forsøkt å få kjøpe sim kort til mobilen. Det er ikke enkelt her i junaiten. Skulle så absolutt hatt mobil her. Forsøker å skaffe oss en lokal for Amerika i morgen. Traska 1,5 timer i 28+ idag. Det er jo godt for trimmen i det minste.