Dag 15

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Thu 13 Dec 2012 14:16
17:44.78N 55:54.03W
Vi brukte mye av gårsdagen til å komme oss lenger sør for å ha en direkte linje til Antigua, i stedet for å krysse oss frem. Siste døgn har vi unnagjort 162 NM ogs har igjen 338 NM. Vi har nå vinden på styrbord side og håper at det skal bli slik resten av turen. Dette betyr også at vi ikke har mer trening, siden det å jibbe/bytte side er nesten den eneste trengingen vi har bortsett fra å gå ned i båten og hente vann. Vi har veldig gode adger, ligger kun i solen og slapper av (bortsett fra resten av turen hvor vi ikke har hatt sol, og kun ligget og slappet av). Vi har også fiskesnøret ute igjen siden vinden er redusert litt og bølgene har avtatt. Vi satser på fiskemiddag i dag!
 
We used a lot of yesterday to get more south to get a direct line to Antigua. Last day we sailed 162 NM, and have 338 NM left to antigua. We now have the wind on our staboard side and we are hoping it will stay like this the rest of the trip. This also means that there will be no more exercise, as changing side is almost the only exercise we get, except for going down in the boat to fetch water. WE have lazy days, just lying in the sun and relaxing. We have started fishing again since the wind have droped some, and the sea is not that heavy any more. We are going for fish for dinner!