St. Vincent

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Sun 19 Apr 2009 20:52
13:07.98N 61:12.22W
Søndag 19. april
Da har vi forflytta oss sør på øya. Var en liten tur i formiddag og skulle se på foss som var anbefalt av lokalies. Joda den var  3 m høy! Vi hadde en fin tur på 20 min sammen med våre dansk/amerikanske venner. Vi seilte så til hovedstaden for å ta ut penger i minibank. Marit ble satt på land. Hun kom tilbake etter en halv time med uforrettet sak. Der var ingen kai å legge til. Jeg dro kjensel på en gammel båt, joda det var gode gamle Kommandøren til FSF, med nytt navn Barracouda. Der lå også ei gammel MRF ferje Voksa ved siden av.
Vi seilte et lite stykke sør over fra byen. Ble møtt av ei bøye-gutt. Vi tok fast i bøye og betalte 50 EC dollar 125,- kr. for den. Temperaturen i sjøen er herlige 28,3 gr. Vi var ikke sene med å få oss en dukkert. Tipper at temp idag er rundt 35 gr. Batteriet på måleren vår tok kvelden igår.