Dag 2

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Fri 30 Nov 2012 16:29
26:04.737N 21:13.458
Ny posisjon 48 timer etter start, hvor vi har gått 323 NM siden start, siste døgn har vi da gått 170 NM kun for genoa, noe vi er fornøyd med. Vi har enda ikke reparert rullesystemet til storseilet, men vi ville uansett ikke brukt det så mye pga vindretningen. Vinden har siste døgn vært mer stabil rundt 20 knop.
 
Mannskapets humør er upåklagelig, men det er jo ikke så rart med slikt selskap som vi har med oss selv. karbonder til lunsj, svineribbe til middag i går, så vi har det veldig bra. Heller ingen som har vært sjøsyke.
 
We have now sailed 323 NM since we starten on Wednesday, last day we have sailed 170 NM only using jib sail. The rolling system for the main is not repaird yet, but would not have used it due to wind coming from back. The wind has been quite stabile around 20 knots.
 
The mood to the crew is very good, but no wonder since we all are good company. The food is also of very high standard, due to the chef Birger. Noone have been seasick either.