Cuba

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Fri 8 Mar 2013 21:49

Da har vi hatt tre fantastiske dager med leiebil. Sammen med oss var Greta og Owe, Lita og Svein Halsor og svenske Anita.  Har kjoert 500 km og tre hotell overnattinger.

Vi, har laert mye om Cuba og filket paa disse dagene. Den siste frokosten var heller mager da hotellet ble tidlig paa morgenen fri for mat. Vi fikk til slutt omelett, juce, kaffe, litt frukt som delvis ikke var moden og kaffe. Betjene

ingen var meget stressa og laaste doren til matsalen for en stund i panikk. Ikke enkelt aa vaere ansatt. Hotellet var bra, nyrenovert og billig. Vi stoppet bilene paa vegen og overleverte klaer og annet som de ble veldig takknemlig for. For oss var turen en stor opplevelse. Cuba er absolutt aa anbefale som reise maal. Internett er det kun paa noen faa hotell. I disse dager flagger hele Cuba paa halv stang for Ceverez som har en stor stjerne her pga levering av olje til Cuba. Befolkningen litt bekymra med hva som vil skje naa.