Tilbake i English Harbour

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Sat 21 Mar 2009 20:43
Da er vi tilbake i English Harbour etter rundturen rundt Antigua med Kirsti og Per Arne. Hadde en fin tur med mye bading snorkling.
Vi kom tilbake på torsdag. Ankret i ytterste delen av havna og tok jolla til en restaurant på stranda. Hadde  lunch, og mens vi sitter og ser utover bukta ser vi at Hebe har fått besøk ombord. Vi har dregga!
Gutta hiver seg i jolla mens damene tok det med ro. Et engelsk ektepar hadde sett at Hebe hadde flyttet på seg.
Tenningsnøkkelen stod i, så mannen hadde starta motor og
tatt inn noe kjetting. Vi låg på 4 m med 30m  ute.
Gutta fikk raskt kontroll, og damene ble hentet ombord. Vi beslutte å flytte lenger inn i havna. Vinden var veldig skiftende så båtene låg "hulter til bulter".
Vi flytter og finner oss en god plass og ankrer på nytt. Her dregget vi ikke. Havnevakta var ikke fullt så fornøyd neste formiddag. Vi ligger for nær brygga til de store båtene, vanskelig med nok plass.
 
Etter frokost besluttet vi oss for å flytte til kai. Vi bestiller samtidig bord på en fransk rest. som vi hadde besøkt tidligere. Senere på fredagen fikk vi besøk av manskapet på norske Rattati.
3 hyggelige mennesker som ble sittende ombord og fikk seg kalde forfriskninger. Vi fikk høre om forholdene lenger sør i Karibia. Nyttig info for oss.
De bestiller bord på samme rest. og vi hadde en meget hyggelig kveld med god mat og vin.
Idag lørdag har vi hatt bytur til St. John's.  Vi benyttet anledningen til å proviantere for vår videre seilas sørover. Deretter taxi tilbake til båten med ørten plastposer med godsaker.
 
Kirsti og Per Arne reiser til Tobago i morgen. Vi har hatt en fantastisk tid sammen! Vi gleder oss til neste sammenkomst!