Lanzarote

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Tue 25 Sep 2012 07:39

28:51.43N 13:48.87 W

Vi lettet anker fra Graciosa på søndag formiddag. Det blåste opp, noe som ikke var meldt. Vinden stod rett på land og det er ingen ønskesituasjon. Om noe skulle skje er det da kort vei til fjæra.

Vindretningen med vind opptil 32 knop gjorde at vi valgte Marina Rubicon på Playa Blanca. En marina vi har besøkt flere ganger. Pussig nok er vi eneste norske båt i marinaen. Vi trodde at her skulle ligge endel båter som skal med ARC over Atlanteren i november. En tropisk storm på veg over Atlanteren kan være grunnen. Vi reiste fra Madeira da det såg ut til at den skulle treffe Madeira. Senere skiftet den retning og hadde kurs mot  Kanariøyene. Søndag snudde den og ligger fortsatt i Atlanteren med 50 knop vind. Vi følger med den daglig på vårt værkart. En vet aldri!

Vi blir liggende her til fredag. Da skifter vi til en annen marina på Lanzarote som ligger lenger øst på kysten.