Miami

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Fri 19 Apr 2013 12:32

25'46.38N 80'08.51W

 

Vi kom til Miami onsdag kveld og var fortøyd kl 1830. Det ble 29 timer og 230 nm. Ikke dårlig. Golfstrømmen gav oss god bør nordover. Vi hadde dårlig fremdrift i begynnelsen til vi fikk Golfstrømmen.

Det ble lange styrevakter uten autopilot, vi trodde at Hebe skulle holde seg på kurs uten at vi måtte styre hele tiden. Det gikk ikke, strømmen ville noe annet, den gjorde at Hebe ikke klarte å holde seg på kurs uten hjelp. Været var ok med endel rotet sjø i starten.

Etter ankomst fikk vi kontakt med et firma som vi hadde fått oppgitt. Så i går kl 900 kom to mann og startet søket etter feilen på vårt system. De hadde en time før neste jobb, men kom tilbake på ettermiddagen. Så etter mye leting og telefoner til Raymarin ble feilen funnet. En sikring som såg helt ok ut var ikke det. Etter kontroll av den med instrument viste det seg at der var brudd.

Feilen ligger i autopiloten og dei lovet å komme tilbake senere idag. I mellomtiden skal vi få skiftet impelleren i hjelpemotoren. Den ene av gutta viser seg å ha jobba med denne type!

Vi ligger greit i en marina, men prisen er meget stiv over 1.000,- kr per døgn. Må man så må man. Vi blir ligende her idag og skifter event. til en litt billigere marina i morgen om feilen ikke blir funnet idag.