Dag 4

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Sun 2 Jun 2013 19:56

38:04:57N 56:12:04W

 

121 NM utseilt, litt lite pga lite vind. Nå går vi med 5-6 knop. Kylling til middag i dag. I natt var det noe tåke, ellers er det flott vær, selv om vi kunne tenkt oss litt mer vind. Går nå rett øst  mot Horta og har vind rett akterut. John jobber med å forkorte spinnakerbommen siden den er noe lang til å spre forseilet. PAA: Eta 9. juni er nok umulig pga lite vind.

 

121 NM sailed, a bit too little due to little winds. Now we do 5-6 knots. Chicken for dinner today. Last night there was some fog, otherwise it's great weather, although we would like a little more wind. Our direction is now straight east towards Horta and wind is right aft. John is working to shorten the spinnaker boom since it is somewhat long to spread the sail.