Farvell Horta

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Fri 28 Jun 2013 15:58
Nå har vi vært på Horta over 2 uker og har fått sett en god del av fantastisk natur og ellers det som er vedt å se.
Vi satser på å seile i morgen- enten til Jorge eller Pica for så å besøke Terceira, som iflg. Per Arne A skal være verdt en tur.
Det har vært fint vær her på Horta, men mye og kald vind, så det er ikke å stikke under en stol at vi lengter til varmere strøk.
Derfor blir det tilslutt Sao Miguel og Santa Maria, som er de sørligste av Azores øyene. Da er ikke turen til Madeira så lang og videre til Gran Canary, Mogan, der vi VET det er både varmt og trivelig.
Vi har hatt hyggelig selskap med Lola og Leif i en dansk båt, Avanti, som vi har møtt tidligere, første gang på Cuba. Og vi har da noen felles reiseplaner, så vi håper og møtes igjen.

We have now been here in Horta more than two weeks and seen the lovely nature and whatever there has been to see.
We will be sailing tomorrow, to other islands of the Azores, before we at last visit Sao Miguel and Santa Maria, which are the most southerly of the Azores Islands.
It has been nice weather here, but a lot of cold wind. We are therefor longing for some really warm summer weather and hope to find it further south, if not in the Azores, then in Madeira and for sure in GC, Mogan.
We met Lola and Leif, a Danish couple in the sailing boat Avanti, the first time in Cuba. Since then we have met them several times and have had good times together.
We are sure we will meet up with them again. Our future sailing plans are nearly the same.