Dag 3

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Sat 1 Dec 2012 15:28
25:20.84n 24:03.84W
Nok en dag med bra fart, vi har unnagjort 165 nm siste 24 timer. Natta ga oss god bør, hvor vi var oppe i nesten 10 knop på surfene. Om morgenen begynte det å regne og kapteinen ble noget våt. Etter regnet falt vinden og vi bestemte oss for å gå lenger sør, mot 24 grader nord siden der kommer et lavtrykk på 26 grader Nord som vil gi mye vind. Takker Per Arne for gode råd. Vinden bedret seg ut på dagen og vi gjør nå gode 7 knop. Med denne farten har vi om 36 timer nådd punktet hvor vi har planer om å ta videre vest.
 
John såg delfiner på vakten sin i morges, og bortsett fra dette har vi stt 4 fugler og en liten blekksprut som havnet på dekk. Dagens meny er hvalkjøtt som vi ikke har fanget selv, men som er donert av Per Arne da vi dro fra Puerto de Mogan. Takk Lena også for 1. adventspakken min!
 
Petter
 
Another day with good speed, we have made 165 NM the last 24 hrs. The night went really well with good winds and we did almost 10 knots on the surfs. In the morning it startet raining, and the captain got wet. After the rain, the wind dropped and we made the descision to go further south to 24 degrees North as there are coming som bad weather further north. Thanks Per Arne for good advice. The wind picked up later this morning and we are now doing good 7 nm.
 
John saw some dolphins this morning and except for this the viewings for life as been 4 birds and a squid that landed on the boat. Todays menu is whale, and no we have not caught it, but we got donations from Per Arne when we left Puerto de Mogan.