Tilbake i Nelson Dockyard

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Sat 21 Feb 2009 23:51
Da har vi hatt oss tur, og kom tilbaker til ND i ettermiddag
etter en kryss fra nordvestsida av Antigua. Vi har kun ligget  for anker denne uka. Hadde så smått planer om å ligge i havn i går i Jolly Harbour, men prisen $ 45,- for ei natt syntes vi var dyrt.
Vi gikk ut noen hundre meter og låg gratis for anker.
 
De to dagene på Barbuda var fine, men mye vind ødela dessverre litt av turen. Vi hadde planer om besøk av at fuglereservat, fregattfulger.Men sterk
kuling gjorde at vi ikke fikk sett dette. Vi  måtte ankre og fått guide for å hente oss. Det var ikke tilrådelig å la båten ligge ubeskytta for anker.
Natta ble også veldig urolig for anker med mye vind og regn.
Da vi kom inn i ettermiddag fikk vi besøk fra Yr. De lå på samme brygga som oss i Mogan, men seilte over Atlanteren i desember.
I kveld skal vi feire Morvern  sin 60 års dag på restaurant. Det er varmt, varmt og varmt og MYE vind. Ganske mye regn også, men heldigvis fikk vi oppleve et par dager på
Barbuda med kjempeflott vær, turkis sjø og kritthvite strender.
 
Back to Nelson Dockyard- English Harbour, after some lovely days atrBarbuda. It is very much wind here- and also quite a lot of rain. But warm, of course.
We are going out to night to celebrate Morvern's 60''. We are all dressed up and have our GT before we enter "the Admiral's Inn".