Lagos

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Thu 30 Aug 2012 11:19

37:06.51N 8:40.49W

 

Da er vi kommet til Lagos etter fine dager i Vilamoura og Portimao hvor vi lå for anker. På vei hit i går blåste det friskt opp til 34 knop i kasta. Bra at innseilinga til havna og plassen vi ble tildelt var slik at vi fikk vinden forfra. Skal forsøke å få rengjort baupropellen som er blitt grodd mens vi var i Norge. Slik den er nå kan den ikke brukes. Vi ligger sammen men Timeout. De reiser til Norge i morgen tidlig. Her ligger en norsk båt til med to små barn som skal i Middelhavet. I Vilamoura fikk vi kjøpt oss 5 nye forbruksbatteri så nå har vi strøm igjen. Dei gamle var så dårlig at vi måtte kjøre agregat på natta. På dagen ordna solcellepanela og vindgeneratoren "Ernst" oss med strøm nok til det vi trenger som instrumenter og kjøl. Vi blir i området noen dager til før vi stter kursen til Porto Santo og Madeira.