Antigua og Barbuda

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Fri 18 Jan 2013 20:25

Tida går fort i Karibia. Petter,Lena og barna reiste heim 10/1 og i morgen reiser Kari og Birger. Har hatt fantastiske dager sammen med alle. På det meste overnatta vi 9 stk noen dager. Birger sov under åpen himmen inder sprayhooden og sa han hadde den beste senga.

Vi har denne uka seilt til Barbuda sammen med Kari og Birger og «Timeout». Var en tur og så på Fregattfuglene på Barbuda. Der er ca 20.000 stk og det er verdens største koloni av denne merkelige fuglen. Hannen flyr til Gulapagos alene mens hunnen blir igjen. Hannen har også et stor rød ballong som den blåser opp under for å gjøre seg attraktiv for hunnen. Vi hadde lunch på en lokal rest. PÅ øya bor det ca 1500 stk. Sørsida er for fiffen med strengt vakthold. Ellers bærer alt preg av lite turister og forfall.

 

Vi kommer til å seile litt rundt før vi den 10. feb. setter kursen nordover sammen med Solveig og Per Arne. Målet er Cuba så får vi se hva været gir oss