Horta

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Sun 16 May 2010 09:14
38:31.99N 28:37.49W
 
Vi ankom Horta kl 1250 igår etter en natt med vind. Kjørte motor 3 timer på slutten, lite vind og feil retning.
Etter innklarering ligger vi nå på sida av Mayflower. Her ble det ankerdram og ankerdram. Deretter ble det et herlig sildebord. På kvelden var det middag sammen med Mayflower og Mayflower 2. En veldig trivelig kveld. Vi er litt usikre på hvor lenge vi blir her. Vi har en liten lekkasje i hylsepakninga. Bestillte ny paking for to over to uker siden. på grunn av aske har det vært dårlig flyforbindelse til Lisboa. Så i øyeblikket har vi ikke fått delen. Ingen stor sak å skifte men vi må på land. Meninga er at når vi først er på land så skal vi også bunnsmørre. Om delen ikke kommer på 17. mai så blir det å skifte når vi kommer til Lisboa.
Lekkasjen er så liten at det ikke noe å bekymre seg over.
 
At 12450hrs yesterday  at we mored up in Horta after at good night sailing. After at gooood ankerdram we had a lovely herringparty in Mayflower. In the evening dinner with Mayflower and Mayflower2 in a resturant.
We have a smal leeking in our propeller shaft. Order new parcel from Lisbon, but so far the new is not here.