Snart halveis! Soon midway!

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Fri 30 Jan 2009 11:20
17:43.55N, 40:55.14W
 
Vi har bra fremdrift, 153 NM siste døgn, 895 NM siden Kapp Verde, og i løpet av morgendagen er vi da halvveis. Fortsatt en del fisking, og skal ha gullmakrell til lunsj. En del sjø, så vi må redusere seilføringen om natten. Har det bare bra, har hatt noen regnbyger, men ellers sitter vi i t-skjorter - shortsen har vi ikke tatt opp enda. 
Har spist opp alle bananene (ca 70...), men har ellers mye mat igjen. Hadde 11,5 Knopp på surf i går, ny rekord, vi er godt fornøyd med hvordan båten fungerer i sjøen. Har brukt motoren en gang for å bakke for å få inn fiskefangsten!
 
We are still going quite fast, 153NM past 24 hours, 895 NM since we left Cape Verde, and tomorrow we are midway. Still fishing, and are having dolphinfish to lunch. Still some sea, so have to reduce the sails in the night. We are in good mood, have had some rain, but now we are sitting in t-shirts, have not yet taken on our shorts.
Have finished the bananas (all 70...), but we have enough food. Yesterday new speedrecord with 11,5 knots on a surf, we are very pleased on how the boat is behaving in the sea. We have used the motor once, to reduce the speed so we could land the dolphinfish!