Grenada

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Sat 9 May 2009 17:44
Vi er fortsatt på Grenada. Her ligger vi sammen med "Papalagi", Asgeir opprinnelig fra Kyrkjebø.
Vi har også canadiske "Ocean Harmony" som vi første gang møtte på Antigua. Stor gjensynsglede da dei kom for to dager siden.
Marit laget fiskesuppe igår, de var invitert. Smakte veldig godt.
 
Vi har leiet bil i to dager og skjørt rundt hele øya. Det er nok den vakreste øya vi har besøkt til nå. Menneskene er utrolig høflige og hjelpsomme. Stopper du opp, ja så kommer det en bort og spør om han kan hjelpe oss med noe.
 
Her er veldig store flotte hus, noen eid av lokale folk som reiste ut på 60 tallet og har jobbet i Amerika og England.
Ikke uvanlig med hus på mange hundre m2.
 
Skulle klarere ut for Trinidad idag, hadde planer om å seile natt til mandag. Men så var det plutselig plakat at utklarering må skje i hovedstaden. Så da utsetter vi det til mandag og seiler tirsdag i stedet. Det er  82 nm til Trinidad, så da blir det opp midt på natta så vi kommer frem på ettermiddagen. Vi må seile i 6 knop, værmeldingen sier 18-20 knop vind så vi slipper sikkert å kjøre motor.