Dag 11

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Sun 9 Dec 2012 14:30
20:10.17N 45:06.89W
 
Dårligste distanse siden vi startet, 139 NM. VI har hatt vind mellom8-12 knop hele døgnet, med slør, så det går noe seint i forhold til hva vi ble vandt til i begynnelsen av reisen. Men været er topp, og vi har det veldig avslappende ombord. Tiden går med til soling og lesing av bøker, samt løsing av verdensproblemer. VI har fiskestangen ute igjen, og i dag blir det enten fersk fisk til middag, eller frossen. Fortsettelse følger i morgen...
 
An all time low in distance today with 139 NM. We have almost had between 8-12 knots of wind, and also stright from behind. But the weather is very good, and we are having a good relaxing time. We have the fishing rod out again, either it will be fresh fish for dinner, or frozen from two days ago, you’ll know tomorrow...