Dag 16

HEBE
John Oksholen & Marit Oksholen
Fri 14 Dec 2012 14:10
17:30.28N 58:32.35W
156 NM siste døgn. We har nå kun ca 10 knop med vind så i dag tidlig ble motoren startet, og vi gjør nå gode 8 knop. Vi vil  da ankomme Antigua en gang i morgen, rundt kl 12 lokal tid. Kapteinen har siden vi startet overfarten truet med at vi skulle ha flygefisk til frokost, og i går klarte han å lure unna to fisker som vi ikke klarte å hive overbord før han fikk kloa i dei. Fisken lukter noe helt forferdelig når den er fersk, men smaken var faktisk ikke så værst når vi stekte den. Men MYE bein! Gårsdagens fisking var vi ikke heldige med, vi mistet en gull makrell på ca 5 kg, så vi måtte ta fisk ut av fryseren til middag.
 
156 NM last 24 hrs. We now only have about 10 knots of wind, so this morning we started the engine and are doing good 8 knots. We will therefore be in Antigua tomorrow about 12 local time. The captain has since we started said that ew swere going to have som flying fish for breakfast, and last night he managed to secure two fish from us throwing it overboard. The smell of this fish is awful, but it tasted quite well fried. But a lot of bones! Yesterdays fishing dod not go well, we lost a golden mackrel of about 5 kg, so we had to take some of the fish we had in the freezer for dinner.