St. Martin, Marigot Bay, 18:03.90N 63:05.99W

Leeway Turku
Jukka & Anne Laiterä
Mon 2 May 2016 18:17
St. Martinin Marigot Bayhin laskettiin ankkuri perjantaina 29.4.2016. Samalla lahdella olivat ankkurissa Auli ja Reijo (s/y Jolly Ocean) ja Simpson Bayn puolella hyvät ystävämme ja jo Las Palmasista tutut Jonna ja Timo s/y Iiriksellään sekä Raija ja Pertti s/y Eleonorallaan.  Vappua juhlimmekin yhdessä Simpson Bayn kupeessa olevasssa intialaisessa ravintolassa. Nyt aloitimme myös tulevan Atlannin ylityksen valmistelut. Toukokuun puolen välin paikkeilla on nimittäin tarkoitus ottaa kurssi kohti Bermudaa sieltä Azoreille ja edelleen Portugaliin. Miehistöksi on lupautunut joukko Jukan vanhoja ja vähän uusiakin tuttuja meriteollisuudesta ja laivastoajoilta. Odotettavissa on lähes kuukauden purjehdus ja aikamoinen valmistelusavotta.