Chaguaramas 10:40.77N 61:37.98W

Leeway Turku
Jukka & Anne Laiterä
Tue 8 Dec 2015 03:50
Keväällä Grenadan lahtia katsastettuamme seilasimme Trinidadin Chaguaramasiin. Saavuimme illan suussa 2.4.2015. Heti seuraavana päivänä aloitimme telakointivalmistelut. Leeway nostettiin Peaken telakalle 13.4.2014. Jukka ja Anne lensivät Suomeen 16.4, jossa sitten vietimmekin seuraavat n. 7 kuukautta. 

Nyt ollaan takaisin Chaguaramasissa ja takana on kahden viikon vesillelaskua edeltänyt remottirykäys. Leeway laskettiin veteen ensimmäisenä adventtina ja huomenna aamuyöstä on tarkoitus irroittaa köydet ja ottaa kurssi kohti Grenadaa. Aikamoista sättää ja revittämistäkin on sekä telakointia että vesillelaskua edeltävä aika ollut, huhhuh! Eipä ole tarvinnut miettiä mitä tekisi seuraavaksi, mutta palaamme näihin juttuihin ehkä myöhemmin. Nyt täytyy päästä nukkumaan. On lähes keskiyö. Huomenissa  on aikainen herätys ja heti alkuun tiukka pimeäpujottelu Chaguaramasin lahdelle ankkuroituneen venetiheikön lomitse.