28:51.486N 013:48.897W

Leeway Turku
Jukka & Anne Laiterä
Wed 1 Oct 2014 12:14
Sunnuntaina 28.9.2014 saavuimme Lanzaroten Marina Rubiconiin. Tämä on siisti ja iso satama, jonka ympärille on rakennettu lomakylä. Vaikka kylä koostuu loma-asunnoista, hotelleista ja turisteja palvelevista kaupoista ja ravintoloista, se on aika viihtyisä. Arkkitehtuuriin on selvästi panostettu, kylä on erittäin siisti ja palvelu pelaa. Satama palvelut toimivat nekin hyvin ja moni näköjään pitää venettään täällä pitkäaikaisellakin sopimuksella. Marinassa on kiinni useita espanjalaisia ja keski-eurooppalaisia veneitä, joiden omistajat aivan ilmeisesti ovat jossakin muualla.

Tuuli on ollut pohjoiskoilisesta ja navakkaa koko täällä olon ajan. Tänään 1.10. suunnittelemme kuitenkin lähtevämme kohti Teneriffaa, jonne saavuttaisiin huomenna aamupäivällä.