Joulunviettoa Marigot Bayssa 13:57.98N 61:01.48W

Leeway Turku
Jukka & Anne Laiterä
Sun 27 Dec 2015 12:28
Keskiviikkona 23.12.2015 nostettiin ankkuri St Annesta ja otettiin kurssi hyvässä 11 m/s avotuulessa kohti St Luciaa. Rodney Bayssa tehdyn yhden yön välipysähdyksen ja ruokaostoskierroksen jälkeen seilattiin  24.12. pelkällä Genoalla noin kahdeksan mailin pyrähdys Marigot Bayhin joulun viettoon. Marigot Bay on sademetsän ja magrovemetsikön ympäröimä laguuni ja aivan erinomainen luonnonsatama. Ympärillä on jonkin verran huviloita muutama ravintola sekä melko korkeatasoinen lomahotelli, jonka palveluista osa tulee poijupaikan kylkiäisenä myös purjehtijalle. Niinpä kävimme mm. kuntosalilla ja juomassa joulukahvit allasbaarissa! Aaton päivällinen syötiin magroveryteikköön veden päälle rakennetussa ravintolassa nimeltään Rainforrest Hideaway. Eksoottinen paikka, joka on tunnelmaltaan ainutlaatuinen ja kuuluisa hyvästä ruuastaan, ei tuottanut tälläkään kertaa pettymystä.

Kävimme paikallisessa Capella Resortissa kuntosalilla peräti kaksi kertaa. Martti ja Fanny snorklaisivat lähivesillä ja kävivät Tapanina vielä viidakkoretkellä: sademetsää, köysiratoja eksoottisia lintuja ym. Kivaa oli.