Takaisin Le Marinissa 14:28.02N 60:51.96W

Leeway Turku
Jukka & Anne Laiterä
Thu 7 Jan 2016 15:18
Tammikuun toinen päivä hiukan ennen yhtätoista irroitettiin kiinnitykset Marigot Bayn poijusta ja lähdettiin kohti Martiniqueta. Alku ajettiin koneella, mutta Rodney Bayn kohdalla nostettiin purjeet toiseen reiviin ja aloitettiin kryssi. Matka sujui hyvällä vauhdilla ja Martiniquen le Mariniin saavuttiin kolmen kipakoissa iltapäivällä. Kuten useasti aiemminkin, laituripaikkaa jouduttiin odottamaan, tällä kertaa poijussa. Paikka saatiin viimein ja 16:40 kiinnityttiin vitosponttooniin.

Martti ja Fanny lähtivät Suomeen 3. päivän iltana ja me jäimme tekemään huoltotoimia veneelle. Rutiinikuvioiden lisäksi huollettiin ja korjailtiin generaattoria. Tässä oli suureksi avuksi Simo Winter, suomalainen kaveri, joka pyörittää omaa venehuoltofirmaa, Easy Sailingiä, Martiniquella.