Uusi startti

Leeway Turku
Jukka & Anne Laiterä
Wed 14 Jan 2015 11:42

Poikkesimme Suomessa joulun vietossa. ”Joululoman” aikana kypsyi ajatus uudesta startista kohti Karibiaa tammikuun puolessa välissä. Kun lisäksi Las Palmasista löytyi mukava ja osaava miehistökin, Juulia ja Samuli, alkoi uusi suunnitelma tuntua toteuttamiskelpoiselta. Juulia ja Samuli ovat seilanneet oman veneensä, C´Est la Vie (Dufour 375), Suomesta Las Palmasiin. Se jää nyt siis vähäksi aikaa tänne odottelmaan.

Jukka palasi Leewaylle 7.1.2014 ja Anne pari päivää myöhemmin. Paattia on tämän jälkeen varusteltu jälleen lähtökuntoon yhdessä Juulian ja Samulin kanssa ja näyttä siltä, että köydet irtovat tänään 14.1, jos vain viimeiset säädöt, proviantti- ja polttoainetäydennykset saadaan hyvissä ajoin ennen hämärää hoidettua.

Lisää päivityksiä ja paikkatietoa on siis piakkoin tulossa.

Jukka