lachen man!

Twinga op avontuur
Willem Willemse / Ingrid van den Broek
Fri 17 Aug 2007 21:34
Het is echt niet te geloven!
 
De conclusie van onze verzekering, althans de man die zich voordeed als zijnde van onze verkering maar bleek van een extern expertise bureau te zijn, is dat hij GEEN schade kan vaststellen. Dit betekent dat wij zelf maar moeten zien wat wij doen. We worden verzocht de kapotte onderdelen terug te brengen naar Nederland en DAN zal hij zijn "deskundig" oog erop laten vallen om te bepalen of het echt kapot is. Yeah right! We doen alsof alles kapot is, vinden we leuk, lekker risico's nemen zonder motoren, lachen man!
 
Het kan toch niet zo zijn dat een zichzelf expert noemd persoon zich NIET meldt in Spitsbergen of Bodo om de schade vast te stellen, op vakantie gaat en beperkt per mail bereikbaar is, niets doet om ons te helpen (o ja behalve de kustwacht bellen om ons weg te slepen, poeh poeh, en dat waren me toch professionals, de tweede slepers dan, de boot heeft slechts schade aan voor en achterkant hierdoor opgelopen), alle ingeschakelde experts uit Noorwegen, Nederland en ook nog kantoor Benelux NIET gelooft, al zijn er meerdere experts terplekke op ons schip geweest, ons zonder motoren hier naar toe laat zeilen, om dan ZO'N uitspraak te doen.............
 
Dit is geen quiz vraag maar de beste stuurlui staan aan wal, dus wie nog zinnige toevoegingen voor ons heeft mag het zeggen.
 
Onze broeken zij afgezakt, en dat in een Bodo waar het weer inmiddels 12 graden en regen is, is dat erg koud kunnen we zeggen.
We zijn te verbijsterd om nog boos of gefrustreerd te zijn, je zou bijna denken dat het Banana Split is. We zoeken nu waar de verborgen camera opgesteld is.
 
We zouden maandag uit het water gaan maar dat is ook alweer uitgesteld..... We denken dat het nieuwe thema van onze log gaat worden: "overwinteren in Bodo". Jammer dat waar we nu liggen we niet kunnen blijven, hier worden de boten in de winter (als je hier blijft liggen) door weer en wind op de kade gesmeten.... ook leuk! lachen man! nog meer schade!!!