4. dag i sjøen...

Minerva
Steinar Nordtveit & Reidun Erland
Thu 13 Mar 2008 13:15
21:42.55N 071:14.35W

4. dag i sjøen...

13/3-08 kl 0900

Endelig litt dramatikk ombord!!

Igår når jeg skulle sende inn blogg'en, så viste det seg at "kontantkortet" vårt til satellitt telefonen var tomt. (Derfor kom gårsdagens blogg idag...) Så der var vi, midt utpå sjøen med hav på alle kanter uten muligheter for å kommunisere med uteomverdenen!!! Hva gjør en i slike situasjoner?? Jo, en tar å legger kursen 5 grader babord ift den opprinnelige kursen, og vips,15 timer senere, da snerter vi innom mobildekning på øya Turks!! Telefonkortet blir toppet opp, min gamle far får bursdagshilsen på dagen og blogger blir sendt. Ja, utfordringene står i kø.

Den største utfordringen igår var nok at usb porten til den ene (den stooore) eksterne harddisken vår ( med alle bildene, musikken, filmene....) gikk i stykker inne i selve harddisken. Kontakten har løsnet fra printkortet. Nå har jeg med 2 loddebolter, tinn og det som hører til, men kontakten er såååå liten at vi må nok tenke litt mer før vi klatter litt tinn inn på kortet.

Ellers så går det fremdeles ganske smått fremover, Det ble ingen rekorder siste døgn, og det er jo bra, men vi har fremdeles motstrøm og vind på ca 5 m/s.

Av dagens gjøremål for mannskapet står bl.a. klipping av skipperen. Panneluggen henger og slenger ned i øynene.....

mvh

Steinar