Siste nytt fra Minerva

Minerva
Steinar Nordtveit & Reidun Erland
Thu 28 Feb 2008 01:30
 
St Martin, 27. februar 2008
 
 
De siste to dagene har det blitt mye kjøring med den nye båten, motoren må jo kjøres inn......
Under ser dere vidunderet. Som tidligere nevnt er den 2 fot større en Zodiac'en dvs 11 fot, og den har et skrog av aluminium og noen gode pølser rundt. Rimelig stødig.  Veier kun 60 kg !!
 
 
 
Vi har løst problemet med å få den gamle med oss hjem. Jeg tok ut luften av den og da tok den betydelig mindre plass....   :-)  Og det å flytte alt utstyret over gikk også greit. Det begrenset seg til noen sjakler, litt kjetting til låsen og dreggen.  
 
Sjelden får vi så mange mail som vi har fått de siste dagene. Det er tydeligvis mange som leser bloggen vår.  Felles for alle meldinger er at de har trodd at vi skal skifte ut Minerva, og ikke jolla....     Etter å ha lest vårt siste blogginnlegg igjen og igjen så kan jeg jo se at det kan tolkes slik   :-)    noe som selvfølgelig ikke var meningen........   
Jeg holdt meg kun til fakta men ser jo i ettertid at jeg kunne lagt til mer info....
 
De som har vist interesse for å kjøpe Minerva må vente til vi kommer hjem i juli, vil uansett svært gjerne beholde den frem til den tid. (Vi har ca 6500 nm igjen til av turen vår! ) 
Så får vi da diskutere om Zodiac'en skal følge med på kjøpet...    RIB'en skal nok Ola flise rundt i fremover så den skal ikke selges.
 
I morgen skal jeg seile 12m! 
De har noen slike fartsmaskiner her på øya som de driver matchseiling med 2-3 båter samtidig.  Det blir nok litt mer fartsfylt enn vår vanlige familieseiling!
Ellers har det blitt et par turer til Budget Marine og Island WaterWorld  som begge har hovedutsalg i den nederlandske delen her på St.Martin/St.Maarten, her har de det meste som kan tenkes av båtutstyr.  
 
Vyrdsamt
 
Steinar