Dag 11 mot Irland

Minerva
Steinar Nordtveit & Reidun Erland
Fri 6 Jun 2008 23:39
41:38.97N 025:40,85W185 nm seilt siste døgn. Vi har nå fått oss en fin kuling som driver oss østover. I skrivende stund har vi 25 kts vind fra SW go vi seiler i 9-10 knop. i kveld før sola gikk til køys hadde jeg en runde på dekk og sikret ekstra det vi har liggende, seil og dingy. Vinden og sjøen skal ytterliger opp i natt og i morgen, så det er greit alt som er gjort der forran. Riggen er satt stramt og godt men checkstag og kutterstag så vi zero pumping i riggen. Nå har vi vel seilt i ei veke med vinden inn om styrbord så en sjekk av alle skjøter og tau er også greit å gjøre jevnlig så de ikke blir skamfilt.... det er snart gjort. I følge værmeldingen så kommer vi til å fortsette med å ha vinden inn om styrbord ei god stund til... Om vinden står oss bi, så kommer vi til land fredag/lørdag neste uke, men det er enda laaaangt frem og ting kan skje. 1300 nm skal seiles før vi er framme dit.
Bjørn har ikke tatt seg til til blog skriving idag, han ble opptatt i kionen (de tre musketerer..) og så er han opptatt med å lese om de lysene som er hengt opp på himmelen i anledning av at vi seiler her nå-

Så det var siste nytt fra oss her på havet.

mvh
Steinar